Aanvraagformulier vanaf 26 maart op “Mijn Onderwijs”

Syndicale premie referentiejaar 2018

11 maart 2019 – Het onderwijspersoneel dat wordt betaald door AgODi krijgt ieder jaar en uiterlijk einde maart een aanvraagformulier voor de syndicale premie toegezonden. Vanaf 26 maart 2019 zal dit formulier digitaal beschikbaar zijn via de portaalsite “Mijn Onderwijs”. Men kan het downloaden en afdrukken via Mijn Onderwijs: Personeel
 

VSOA SERVICELINE

Op het VSOA Onderwijs kan je rekenen; iedere dag opnieuw...

Bij de VSOA SERVICELINE kunnen àl onze leden met hun vragen terecht; zowel telefonisch als via e-mail. Ons streefdoel: “Respons op uw vraag binnen de 24 uur"

Inschrijven op de nieuwsbrief

U kan zich vanaf nu inschrijven voor onze nieuwsbrief...

Vakantiegeld te laag voor vast benoemd personeel CBE

Centra Basiseducatie

28 mei 2019 - We kregen bericht van AHOVOKS dat de volledig vast benoemde personeelsleden in de CBE een te laag vakantiegeld werd uitbetaald, maar dat dit zo vlug mogelijk wordt rechtgezet. AHOVOKS zal ons in de loop van volgende week informeren over het plan van aanpak hiervoor. De betrokken personeelsleden krijgen via ‘mijn onderwijs’ zelf ook een bericht van AHOVOKS.

 

Gesprekken worden verdergezet in sereniteit en besloten kring

Evaluatiebeleid personeelsleden in onderwijs

17 mei 2019 - De sociale partners in onderwijs kwamen deze week opnieuw bij elkaar om, zoals afgesproken in cao XI, in gesprek te gaan over een herziening van de evaluatieprocedure in het onderwijs. Klik hier voor de persmededeling

Memorandum onderwijsvakbonden: the roadmovie part 2

GVF Onderwijs on tour

17 mei 2019 – De onderwijsvakbonden stelden afgelopen maandag hun memorandum voor de nieuwe Vlaamse regering voor en overhandigden dit persoonlijk aan de zetelende democratische politieke partijen en de onderwijsverstrekkers.
U kan via de Facebookpagina van het VSOA-Onderwijs deel 2 van de roadmovie: “Memorandum aan de onderwijsverstrekkers” bekijken.

Memorandum onderwijsvakbonden: the roadmovie part 1

GVF Onderwijs on tour

15 mei 2019 – De onderwijsvakbonden stelden afgelopen maandag hun memorandum voor de nieuwe Vlaamse regering voor en overhandigden dit persoonlijk aan de zetelende democratische politieke partijen en onderwijskoepels.
U kan via de Facebookpagina van het VSOA-Onderwijs deel 1 van de roadmovie: “Memorandum aan de zetelende democratische partijen” bekijken.

Onderwijsvakbonden overhandigen memorandum aan politieke partijen en onderwijskoepels

GVF Onderwijs on tour

13 mei 2019 – Op maandagochtend 13 mei 2019 stelden de onderwijsvakbonden hun memorandum voor de nieuwe Vlaamse regering voor. Het memorandum draagt de titel: "Professionals verdienen waardering en respect" en het werd in gemeenschappelijk vakbondsfront overhandigd aan politieke partijen en onderwijskoepels.

Onderwijsbonden vragen volgende Vlaamse regering "Waardering, respect en professionaliteit"

Verkiezingen19

13 mei 2019 - (BELGA) - De vier onderwijsbonden beklemtonen in hun verkiezingsmemorandum dat kwaliteitsvol onderwijs niet zonder uitstekend personeel kan. Dat memorandum zijn ze maandagvoormiddag gaan bezorgen bij de verschillende partijhoofdkwartieren, maar ook aan de onderwijskoepels.

Reactie gemeenschappelijk vakbondsfront op evaluatiebeleid leerkrachten

8 mei 2019 – U leest hier de reactie van de onderwijsvakbonden n.a.v. evaluatiebeleid leerkrachten.

Pagina's

Subscribe to VSOA Onderwijs RSS